NYHETER

Boklunden 21 maj: Teater Trassels cykelorkester

Mitt bland vresbokarna finns barnens favoritställe! Boklundens scen bjuder in till teaterupplevelser för stora som små. Restaurangen vet vad de unga besökarna tycker om och serverar pannkaksbuffé och gofika. Tillsammans firar vi söndagen på bästa sätt!

kl 13: Dörrarna öppnas
kl 14: Teater Trassels Cykelorkester bjuder in till allsångsföreställning

Restaurangen har öppet med pannkaksbuffé och fikaförsäljning.
Efter föreställningen finns också pyssel för barnen.

Om föreställningen:
TEATER TRASSELS CYKELORKESTER
Svängig konsert som går att sjunga med i.
Längd 30-40 min

”Kanske du också har en cykel som är blank? Eller en som saknar däck men istället går att spela på. Cykelorkestern gillar både att spela låtar det går att sjunga och dansa till och att cykla, mest kanske för att det inte smutsar ner luften i vår fina natur, men också för att det plingar och är så skoj att röra på sig.”

Cykelorkestern spelar kända och okända svängiga låtar för barn på tema trafik och miljö. Orkestern består av fem glada professionella musiker på virvel/cajun, kontrabas och dragspel/piano och cykel och frontas av de sjungande skådespelarna LinaMaria och Jerry från Teater Trassel.

Cykelorkestern bildades sommaren 2017 på beställning av Folkets Park i Malmö.

Medverkande; LinaMaria Bengtsson, Jerry Segerberg, Erik Ask Upmark, Anna Rynefors mfl.

Familjedagen är ett arrangemang av Kulturföreningen Lejongap i samarbete med Boklunden, Teater Trassel och Studieförbundet Bilda Sydväst, med stöd av Kulturrådet.

Entré: 100:-, samma pris för alla (vuxna och barn – under 2 år gratis), betalas i dörren eller förbokas genom att mejla anna@boklunden.se.
Pannkaks- och våffelbuffé: 69:- för barn, 89:- för vuxna.
Vi tar kontanter, bankkort och Swish.

Dela