NYHETER

Boklundens nya ägare

Boklundens nya och gamla ägare. Foto från Facebookuppdatering.

I ett reportage i Sydsvenskan och på Facebook presenterar sig idag Boklundens nya ägare:

Kära Hällestadsbor! Efter lite hemlighetsmakeri är vi nu stolta och glada att kunna presentera vem som tar över Boklunden efter 33 fantastiska år under ledning av Jens och Christina Nessmar. Det blir vi, Erik Ask-Upmark och Anna Rynefors som har fått äran att förvalta denna kulturhistoriska pärla framöver! Vilka är då vi? Jo, två artister, musiker och driftiga kulturarbetare som under många år drömt om en egen scen – och nu har drömmen gått i uppfyllelse med råge!

Vi vill fylla Boklunden med musik, kultur och upplevelser i många olika former framöver, men samtidigt värna om husets egna traditioner som tusentals besökare genom åren känner till och älskar från otaliga bröllop, kalas och sammankomster. Vi tänker alltså driva vidare den traditionella verksamheten med konferenser, bröllop och fester som förut men kommer också att starta en helt ny serie musik- och kulturevenemang som är öppna för allmänheten. Den rena restaurangverksamheten får vila lite tillsvidare men vi hoppas att Boklunden med vårt nya program kommer att fortsätta vara en mötesplats för nära och långväga gäster.

Vi vill passa på att tacka Jens och Christina som har varit (och fortsätter att vara) oerhört hjälpsamma i hela överlämnandeprocessen och verkligen sett till att vi kommer till ett dukat bord!

Programmet för våren kommer att publiceras om ett par dagar, men vi kan redan nu avslöja att vi börjar med en folkmusikkväll fredagen den 3 februari. Hjärtligt välkomna då, eller vid något annat tillfälle!

Vi ser fram mot att träffa alla gamla och nya vänner!

Bästa hälsningar, Erik & Anna

Dela